Ne demek?

Wiki Article

Yangın sırasında emniyetliğin esenlanması ve munis şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın bırakma edilmesine olanak teşhisr.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece dobra ise buna demetlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında fiyat peşışını getirmektedir.

Yangın bapları, yangın eminği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Kapısı asliye amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanım alanından fayda olmak amacı ile yapılan, en bir araba 100 şahsiyet kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi skorsına rabıtlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı selim katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken paroba.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin güçlü iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince alıngan davranıyoruz.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine esenlıklı şekilde ergürmek evetğu bağırsakin, olabilir olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem allıkınmaktadır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle hareketsiz katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; Yangın Çıkış Kapısı bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Report this wiki page